avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulentul de inserție apare pe fluturașul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulentul de inserție apare pe fluturașul de salariu?

Buna ziua! Cine poate sa-mi raspunda si mie,va rog! Sotul llucreaza in Mapn,puteti sa-mi zice-ti,daca suplimentul de insertie se afiseaza pe fluturasul de salariu? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: AN99 , utilizator 11:03, 22 Decembrie 2018
Stimulentul de insertie nu poate aparea pe fluturasul de salariu. Pentru acesta se emite un cupon special, asemanator cu cel de pensie sau de somaj, care se emite de Agentia care a facut plata stimulentului.
In cadrul MApN , plata nu o face AJPUS.
Va multumesc mult!
Si totusi ...tot in dilema am ramas,fara un raspuns concret.
Nu apare pe fluturasul de salariu ,intrucat nu este un drept salarial.

Alte discuții în legătură

Tatal - concediu crestere copil Andig Andig Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea situatie pe care va voi expune in continuare. Pe 30 noiembrie 2012 am nascut si in momentul de fata ma aflu in concediu ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului Pop Ana Maria Pop Ana Maria Buna. As dori sa stiu ce contributii se platesc la stat pe perioada concediului de crestere copil ...mie din cate am observat pe fluturas(cadru militar) ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, daca am optat pentru concediul de 2 ani iar acum as dorii sa ma intorc la servici pana la implinirea varstei de un an , mai primesc stimulentul pana ... (vezi toată discuția)