avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum AvocatNet Italia Taxe, impozite si alte probleme de ... Magazin online in Italia cu firma in Republica Moldova
Discuție deschisă în Taxe, impozite si alte probleme de afaceri

Magazin online in Italia cu firma in Republica Moldova

Buna ziua ! As dori sa aflu daca eu am deschis un magazin online in Italia cu depositul aici as putea deschide o firma SRLS in Repubblica Moldova pentru a achita taxe mai mici dar livrarea va gi efectuata din Italia ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:59, 24 Ianuarie 2019
Interesati-va in Republica Moldova.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Magazin online romania-italia RalucaE1 RalucaE1 Buna ziua, am in plan deschiderea unui magazin online care sa functioneze (sa vanda, sa livreze) atat pe teritoriul Romaniei, cat si in Italia. Cum se ... (vezi toată discuția)
Societate (comert) Burlacudan Burlacudan Buna ziua .Sunt nascuta in Romania dar am dubla cetatenie. As dori o informatie.In acest moment am deschis un magazin de imbracaminte in Italia ,dar situatia ... (vezi toată discuția)
Livrare republica moldova alphagroup alphagroup Buna ziua! Am o librarie online si am niste solicitari din republica Moldova. Normal la carte e TVA de 9%. Cum facturez unei persoane fizice? Cu TVA sau fara? ... (vezi toată discuția)