avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Tichete vacanta
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Tichete vacanta

Buna seara! Am avut loc de munca pana in septembrie 2018 , iar de la 1 septembrie am intrat in invatamant. La vechiul loc de munca se dau vouchere de vacanta, insa acestea s-au dat in decembrie. Nu am stiut daca voi primi si eu, atat timp cat nu mai sunt angajata lor. Saptamana aceasta am primit vouchere de vacanta pentru perioada lucrata acolo, deci nu integral. In urma cu ceva timp, am fost intrebata de la noul loc de munca daca am primit anul acesta vouchere si am spus ca nu, pt ca nu am primit si nici nu credeam ca voi primi. Astazi am primit vouchere de vacanta de la noul loc de munca pentru anul 2018 complet. Ce ar trebui sa fac in acest caz?

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Vouchere vacanta andreeeeea123 andreeeeea123 Buna ziua! Revin cu intrebarea, deoarece de saptamana viitoare se gor da voucherele de vacanta, in invatamant. Lucrez la o gradinita din 2009. In 2015 am ... (vezi toată discuția)
Vouchere de vacanta stefisofi stefisofi Am o situatie la care caut un raspuns la care institutiile la care am lucrat si la care lucrez in prezent ma paseaza de la uni la alti. Din 2016 pana in mai ... (vezi toată discuția)