avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tata vitreg decedat
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tata vitreg decedat

Buna seara. Saptamana trecută a decedat tatal meu vitreg (căsătorit cu mama mea legal de 25 ani) , mama mea a murit acum 3 ani iar eu am rămas sa am grija de tatal meu pana când a plecat dintre noi. Eu m-am ocupat de înmormântare financiar, fizic și psihic ( Menționez ca toate cumpărăturile sunt trecute pe numele meu). As dori sa știu dacă pot ridica ajutorul de înmormântare de la primărie? Problema este ca tatal meu vitreg are un băiat care la rândul lui își cere acest drept financiar, in condițiile in care nu s-a ocupat absolut deloc de tatăl sau ( practic a uitat de el). Acum și-a amintit.
Ultima modificare: Vineri, 21 Decembrie 2018
nicolae.poliana@gmail.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:34, 22 Decembrie 2018
Dvs puteti solicita in baza facturilor. Ajutorul ajunge la cel care face dovada ca l-a ingropat, nu vb de mostenitori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, moștenitori nedeclarați Dsni Dsni Am o intrebare : tatal meu sa despartit de Mama mea cind aveam eu virsta de un an , dar noi am fost 3 surori ,Apoi tata sa recasatorit ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli inmormantare anabv anabv A murit tata si m-am trezit cu fratele vitreg la usa ca imi cere bani de inmormantare. Tata nu m-a crescut si nici nu mi-a platit pensie pe perioada ... (vezi toată discuția)
Succesiune Carmenmihai Carmenmihai Verisoara mea primara pe linie materna a decedat anul trecut. La momentul decesului singurul mostenitor pe linie materna eram doar eu, ca var primar(mamele ... (vezi toată discuția)