avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... transfer la cererea functionarului public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

transfer la cererea functionarului public

Nu mi se aproba de catre conducerea institutiei publice la care lucrez ca functionar public cererea de transfer la alta institutie publica, desi aceasta din urma mi-a dat acordul. Ce pot face in continuare pentru a se realiza acest transfer? Multumesc
Cel mai recent răspuns: GHIGU , utilizator 19:23, 27 Decembrie 2018
Pe ce motiv ?
N-am primit motivatia. Azi mi s-a transmis doar rezolutia Primarului de Sector care este ""NU"" si ca se transmite adresa catre institutia care mi-a solicitat transferul, respectiv Primaria Municipiului Bucuresti! Atat. Ce se poate face in continuare, avand in vedere ca doresc sa ma transfer , fiind solicitat in acest sens si oferindu-mi-se conditii mult mai avantajoase?
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
GHIGU, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer functionar public Siramos Siramos Buna ziua! Sunt functionar public si am fost admis prin transfer la cerere la alta institutie publica. Am inteles din lege ca angajatorul poate refuza ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii ... Majin Majin Buna ziua! Ce pot face in cazul in care am aprobarea unei institutii de stat pentru a ma transfera dar unitatea in care lucrez refuza transferul? (vezi toată discuția)
Cerere de transfer fara nici un raspuns ascomp ascomp Buna ziua, Soția a făcut o cerere de transfer (însoțită de CV) la o instituție publica (agentie județeană). Menționez ca soția este funcționar ... (vezi toată discuția)