avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza.flotant
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza.flotant

Buna ziua.De curand am achizitonat un apartament,s a facut antecontract la notar,s a virat avans urmand ca peste 2 luni sa dau transa finala,finalizand ai contractul final de vanzare Cumpărare......
Pe adresa respectiva are mutatie tatal celui care mi a vandut.apartamentul.
Care e procedura ca el sa nu mai figureze acolo cu adresa??
Unde trebuie sa anunt?sau cum trebuie procedat?
Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Decembrie 2018
Andrush84, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt bunica si am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare ... AP63 AP63 Buna ziua, Sunt bunica si am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare pentru un apartament achitat in proportie de 90% in curs de finalizare si as dori ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, poate cineva îmi poate explica cum pot rezolva următoare ... Adawieh Rodica Adawieh Rodica Bună ziua, poate cineva îmi poate explica cum pot rezolva următoare problemă:în 2023 am achiziționat un apartament, acesta urmând să fie achitat de ... (vezi toată discuția)
Probleme cu executor judecatoresc ramonel78 ramonel78 Buna ziua! In iunie 2008 am incheiat un antecontract de vanzare cumparare a unui imobil situat in judetul Vrancea-localitatea Gresu ,dandu-i un avans ... (vezi toată discuția)