Bună ziua.
Părinții mei se confrunta cu o situație destul de neplăcută și nu știu cum se poate soluționa. Vecinul ce locuieste în apartamentul situat la etajul superior deține un caine de talie mare care e lăsat seara de seara singur, cel mai probabil închis pe balcon sau în una din camere, și urla întreaga noapte. Mi-e mila și de animalut dar și de ai mei părinți, care nu se pot odihni de cele mai multe ori. Situația durează de mai bine de un an și jumătate. S-a încercat în repetate rânduri sa se discute cu vecinul respectiv însă fără rezultat. Atitudinea respectivului fiind total relaxată. Nu pare cea mai grava situație însă să îți urle un câine în cap întreaga noapte, e pe puțin spus deranjant. Ce se poate face în aceasta situație? Părinții nu vor sa se certe cu respectivul însă aceasta situație devine insuportabilă și nu știu cum o pot remedia. Mulțumesc anticipat pentru orice ră
spuns ce ar ajuta.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Este situatoe care poate fi solutionata amiabil sau prin implicarea autorittailor cu repercursiunile aferente
Amaibil se poate solutiona la nivelul imobilului de locuit in comun
Daca afirmati ca animalul de companie este lasat sa urle noaptea si deranjeaza mai multi vecini,acestia pot sesiza oficial presedintele de asociatie de proprietari care sa atentioneze proprietarul despre aceasta problema
Daca proprietarul cainelui este relaxat si nu desfasoara demersuri pentru instruire animal de companie,indepartarea acestuia,etc,orice parte interesata se poate adresa autoritatilor=politie