Desigur , domnule cyan ! Am dovada ca stra stra bunicul meu Ioan Atanasie Mitescu ( decorat cu Ordinul Carol I ) a fost executorul testamentar al Aristiei Aman, am dovada ca o parte din mosia Corlatelul judetul Mehedinti a fost a familiei mele, lasata de familia Aman. ( MOSIE PE CARE DIN PACATE NU AM MAI PUTUT SA O REVENDIC) . Cu ajutorul Arhivelor Mehedinti, am recuperat si alte proprietati ale familiei Aman , dar nu o sa dau acum amanunte despre familia mea. Vad ca sunt multi oameni impotriva mea. Stiu ca atunci cand noi mosierii incercam sa recuperam ceea ce ne-au furat comunistii, ne sar in cap ziaristii ca AU AU AU VIN MOSIERII SA NE IA PATRIMONIUL. Din pacate in Romania nu s-a schimbat nimic. Vad ca multi oameni au ramas cu aceste mentalitati comuniste. Si daca vreti sa stiti, da eu am recuperat 4 mosii ale familiei Aman. Si la toate primariile am adus acte eliberate de Arhivele Nationale Mehedinti si Arhivele Nationale Bucuresti, ca sa fac dovada ca bunicul meu si bunica mea care a fost ruda a familiei Aman au detinut acele mosii. ( CA SA NU MAI SPUN CA DORA MITESCU A FOST FIICA LUI THEODOR AMAN , ASTA E TREABA MEA, NU A CELOR CARE MA JIGNESC ) Faptul ca unele persoane ma injura in mod gratuit, arata faptul cat de needucate sunt aceste persoane si ca ura impotriva mosierilor a ramas in Romania si dupa 1989. Din pacate mentalitatile astea comuniste au ramas la unii oameni care ma ataca in mod gratuit , fara sa le fi facut nimic ! Am vorbit chiar cu o domnisoara de la Artmark, si i-am spus ca unele tablouri mie îmi ridică niște semne de întrebare , dar ea a zis ca sunt autentice. Că așa spun experții. Ciudat este ca nu a vrut sa-mi spuna cine detine aceste tablouri, si nu au voie sa-mi spuna nici cum acele persoane au intrat in posesia acelor tablouri. A zis ca nu poate sa-mi spuna asa ceva. Si sa zicem prin absurd ca acele persoane au cumparat acele tablouri de la Theodor AMAN. Din 1870 pana in 2018 sunt 5 generatii de oameni. Cum se face ca 4 generatii de oameni nu au vandut acele tablouri, si a cincea generatie vinde acele tablouri? Chiar asa de sarace au devenit acele familii de isi vand tablourile? Cand stra-stra bunicii lor, stra-bunicii lor, bunicii lor, parintii lor au pastrat acele tablouri, ei le vand? Si cum se inghesuie toti la Artmark să le vândă. Alte case de licitatii nu mai exista ? De ce unele gravuri ale lui Aman sunt numerotate si altele nu ? Mie imi ridica multe semne de intrebare. Si sa va mai arat ceva. Ce incredere sa mai am in experti, daca la Artmark era sa se vanda un Bacovia fals ?
[ link extern ] .