avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare societate sau holding
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare societate sau holding

Buna ziua. As avea nevoie de un sfat !
Detin un magazin online nisat de 10 ani iar de un an de zile am decis sa produc un tip de produs care se vinde bine. Am facut un brand nou, separat care sa-mi permita revanzarea lui prin magazine din domeniu.
Este indicat sa deschid o societate separata pentru acel brand care sa nu-mi influenteze revanzarea lui inclusiv prin magazinele concurente ? Se poate face firma legata de actuala societate ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:48, 26 Decembrie 2018
Pe srl-ul pe care-l aveti puteti sa mai adaugati in statut si alte coduri caen, sa va adaugati punct de lucru la alta adresa si sa mai desfasurati si alte activitati cum este cea de productie la punctul de lucru.
Productia se face in China prin parteneriat cu societatea actuala. Idea este pentru a putea fii cat mai profesionist....
Putem porni si de la preniza ca produsul poate fi vandut si prin magazinele concurente.
Da Atunci nu va va trebui punct de lucru.
Veti lansa comenzi de productie si apoi va veti ocupa singur de vanzarea produselor pe magazinul virtual pe care deja il utlizati dar si catre alte firme. E o treaba destul de stufoasa. Pentru partea de contabilitate e bine de pe acum sa va ganditi la colaborarea cu un contabil cu experienta in acest domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Monografie magazin online Cristina Vasile Cristina Vasile Ma poate ajuta cineva cu o monografie pt. un magazin online de piese auto?. Atata timp cat nu am stoc si nici gestiune de marfuri la magazinul online(?), ce ... (vezi toată discuția)
Autorizatii de functionare stefanev stefanev Buna seara ! Astazi mi-am scos certificatul de inregistrare de la Registrul Comertului firma SRL-D. Pe langa acest certificat am primit si \"Certificatul ... (vezi toată discuția)
Sunt incepatoare....am o afacere cu 100 % risc ?(vanzare pe internet) Musoiu agota Etelka Musoiu agota Etelka Orice afacere are o marja de risc .Afacerea cu 100 % risc nu este stilul meu de lucru. Am deschis un magazin virtual pe internet.Cod CAEN 4791 .Pentru a ... (vezi toată discuția)