avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Întrebare GDPR
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Întrebare GDPR

Bună seara,
Sunt într-o situație puțin ciudată. Am la țară o bunică și trei mătuși (surorile bunicii, dar puțin contează asta) și mi-am luat angajamentul să le achit facturile la curent cât vor avea de trăit. De obicei mergeam la E.ON, îî rugam să-mi facă o copie după facturi, mergeam la roboțel și plăteam. Acum nu mai vor să-mi ofere acele copii ale facturilor, invocând GDPR-ul.
Probabil o să întrebați de ce nu merg să iau facturile și să plătesc la un paypoint....păi bătrânele sunt la 800 de km de mine, mai mult decât atât poștașul le pune plicul undeva în poarta, plic luat de vânt de multe ori.
Le-am explicat doamnelor de la E.ON situația, au zis că nu le permite legea. Roboțelul acela de plăți e fix la 1 metru de dumnealor, le-am promis că le dau facturile înapoi, doar plătesc și atât. Nu vor și pace.
E corect?
Mulțumesc atât eu cât și cele patru bătrâne! Numai bine vă doresc!
Cel mai recent răspuns: Ionita Cristina Avocat , Avocat 11:17, 27 Decembrie 2018
E corect. Solutia: batranete sa solicite la enel sa primească facturile electronic sau la adresa dvs. Fie procura la notar prin care va imputernicesc sa faceti dvs plățile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire matusa helguti22 helguti22 Buna ziua. Am o curiozitate referitoare la mostenitorii legali ai matusii mamei mele. Matusa, sora tatalui mamei mele, nu a avut copii si nici sot. A fost ... (vezi toată discuția)
Taxa habitat, somatie de plata buna ziua. mama, care are domiciliul permanent in bucurești, ... a13 a13 Buna ziua. Mama, care are domiciliul permanent in București, a primit de la poștaș un plic recomdant trimis de Primăria Braniștea din județul ... (vezi toată discuția)
Mi s-au facturat exagerat de mulți kw față de cât am consumat și nu-mi permit să plătesc factura. ce pot face în situația disperată în care sunt? Sufletdecaine Sufletdecaine Pe data de 30 noiembrie 2018, am dat index-ul pentru cele doua imobile pentru care am contract cu RCS-RDS. Al doilea index nu a fost primit deoarece nu il ... (vezi toată discuția)