avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale convocare AGA dupa divizare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

convocare AGA dupa divizare

buna ziua,
daca puteti sa ma ajutati cu un raspuns:
este necesara convocarea AGA a unei societati care tocmai s-a divizat, pentru a-si regla patrimoniul de la data proiectului de divizare pana la data constituirii noii societati...
cum se procedeaza efectiv?
multumesc
Cel mai recent răspuns: luminita.burac , utilizator 15:13, 16 Noiembrie 2009
Nu cred ca este cazul unei asemenea convocari, intrucat divizarea se face tocmai in baza proiectului de divizare.
Dupa constituirea societatii convocati deandata AGA pentru stabilirea tuturor celorlalte aspecte de natura patrimonialşa, administrare...etc.
gabescu a scris:

Nu cred ca este cazul unei asemenea convocari, intrucat divizarea se face tocmai in baza proiectului de divizare.
Dupa constituirea societatii convocati deandata AGA pentru stabilirea tuturor celorlalte aspecte de natura patrimonialşa, administrare...etc.

aceste aspecte le-am stabilit la ultima AGA a societatii care se divide, atunci cand actionarii au aprobat actele constitutive ale noii societati.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desprindere societate m_nitu m_nitu Buna dimineata! Am din nou nevoie de informatii cu privire la urmatorul fapt: Firma la care lucrez are un obiect de activitate principal si unul secundar. ... (vezi toată discuția)
Transformare sa in srl ciolpi ciolpi ce valoare au actiunile mele daca o societate SA se transforma in SRL? (vezi toată discuția)
Actiune convocare aga utillllizator01 utillllizator01 Buna ziua Am si eu urmatoarea poblema: sunt actionar cu 5% intr-un SRL, iar celalalt actionar detine 95% din capital si este si administratorul ... (vezi toată discuția)