avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... INDEMNIZAȚIE DE CREȘTERE A COPILULUI
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

INDEMNIZAȚIE DE CREȘTERE A COPILULUI

Bună ziua,
Sunt o persoană cu handicap și în prezent la salariu primesc și acel impozit pe venit.
De curând am rămas însărcinată.
Aș dori să cunosc cum se va calcula indemnizația de creștere a copilului? Se va tine cont și de impozit?
Mulțumesc frumos.
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
Roda2017, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:05, 28 Decembrie 2018
Se ia in calcul venitul net primit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil Aida2008 Aida2008 La calculul indemnizatiei pentru crestere copil in afara de veniturile salariale nete se mai tine cont si de alte venituri supuse impozitului pe venit ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie maternitate, respectiv crestere copil cojstefania cojstefania Buna ziua. As avea si eu o nelamurire. La calculul indemnizatiei de maternitate (sarcina si lauzie) se ia in calcul si al 13-lea salariu? Eu am intrat in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu crestere copil Geea16 Geea16 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie. Avand in vedere ca indemnizatia de crestere a copilului se calculeaza in functie de veniturile nete ... (vezi toată discuția)