avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Fiscalizare greoaie casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Fiscalizare greoaie casa de marcat

Buna ziua! Sotia a înființat o întreprindere individuala cu specific de vânzare produse alimentare , băuturi, cafea, țigări si pe data de 3 decembrie am cumpărat casa de marcat , dar vad ca durează foarte mult primirea acelui nr de ordine in vederea fiscalizării. Din cate am văzut , decalajul e cam de 45 de zile! Problema e ca am luat 30000 de lei din bancă, plătesc dobânzi si rate, dar eu stau cu marfă pe raft , pentru ca nu o pot vinde! Nu stiu din ce motive, contabila cu care colaboram spune ca ea nu poate depune acea declarație C801 , prin care am înțeles ca se poate obține mai repede acel număr de ordine. Ce am putea face ca sa nu stam blocați cu marfa pe raft, pentru ca suntem in pragul depresiei! Va mulțumim anticipat! Sărbători fericite!
Cel mai recent răspuns: tentacova1977 , utilizator 13:27, 27 Decembrie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Despre ce documentație e vorba? Pot sa iau număr de ordine pentru fiscalizare si fara sa am semnătură electronica? Pot sa caut alt contabil care știe sa facă acest lucru , doar pentru a-mi scoate acel număr de ordine? Sau trebuie sa ma mut la el cu contabilitatea? Mulțumesc frumos!

Alina Elena a scris:

Accesul in SPV se poate face imediat, dupa ce depuneti documentatia la orice administratie financiara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat orianadiana orianadiana buna ziua, am o problema mai ciudata din punctul meu de vedere. Acu cateva luni mi-am achizitionat o casa de marcat, iar dupa fiscalizare cei de la magazin ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin mixt luciano55 luciano55 Buna Ziua am si eu o nelamurire, tocmai mi-am infiintat o firma, maine imi ese nr de la DGFP si fiscalizez casa si dau drumu la magazin! As dorii exact sa stiu ... (vezi toată discuția)
Contabilitate i.i. chirchisoiu chirchisoiu Buna ziua. As dori sa stiu cateva lucruri referitoare la o intreprindere individuala. Si anume: 1. Pers.care si-a facut intreprinderea individuala (patronul) ... (vezi toată discuția)