avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cod caen pentru inchiriere apartament
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cod caen pentru inchiriere apartament

Vă rog ,să-mi comunicați ce cod caen trebuie să aibă o firmă care închiriază apartament in Bușteni ,in scop turistic.Are cod caen 5520.Totusi nici la ora actuala nu a primit autorizație.Mai trebuie și un alt cod caen? Închiriază fără masa, și are apartament cu 2 camere.Multumesc frumos
Ultima modificare: Joi, 27 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:37, 31 Decembrie 2018
Pentru asa ceva se pot utiliza codurile CAEN 5520 si 5510.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazare cu alimentatie AndreiPro AndreiPro Buna ziua. Detin o unitate de cazare clasificata de Ministerul Turismului. Codul CAEN sub care imi desfasor activitatea este 5520. Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Cazare pe perioada scurta georgetap georgetap Buna ziua, Doresc sa deschid un spatiu de cazare gen hostel, dar spatiul nu corespunde cu reglementarile misterului turismului. Legea cere ca un hostel sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen 2008 pensiune turistica ametist ametist Va rog sa ma ajutati cu privire la codurile din noul CAEN pentru pensiune turistica (masa si cazare, camping, piscina,...) pe care trebuie sa le trec la ... (vezi toată discuția)