1-Inteleg ca ati postat pe forum deoarece va confruntati cu situatie pe care nu reusiti sa o solutionati prin experienta si capacitatea dv personala
Din expunerile dv rezulta fara tagada ca nu stapaniti nici dispozitiile in vigoare si nici practica de la nivelul asociatiilor de proprietari,
Participarea pe forum analiza si exprimarea de opinii este benevola
Participarea [pe forum se face cu respect si cu decenta fara exprimarea de frustrari la adresa celor care intelg sa se implice ,benevol sa va ajute sa clarificati aspectele care va suscita interesul
Daca dv insa apreciati ca este normal sa apostrofati pe cei care inteleg sa va ajute,inseamna deja afront adus acestora
Daca dv nu stapaniti nici dispozitiile in domeniu,nu puteti prezenta detalii corecte si complete in schimb va exprimati frustrarea impotriva celor care incearca sa va ajute este total in defavoarea dv
2-
cu putina atentie ati fi putut observa articolul la care faceti referire nu are legatura cu sumele percepute de la propietari in contul fondului de reparatii ci cu sumele incasate de asociatie din exploatarea proprietatii comune
Va multumesc pentru aprecierea ca nu am acordat putina atentie topicului dv
Nu am afirmat ,nu am facut aprecieri asupra legalitatii si moralitatii manierei de administrare din cadrul asociatiei dv de proprietari
Asupra legalitatii ,competenta este numai instanta de judecata
Asupra moralitatii...nu este moral sa apostrofati pe aceia care inteleg sa va clarifice aspecte ,
Pentru a nu mai beneficia de aposrofarile dv, solutionati problemele cum credeti dv de cuviinta fara ajutor extern