Exista vreo lege sau mod de a primi bonuri de masa,? Nu vrea sa îmi dea patronul! Din August nu mi-a dat nici un bon as vrea sa știu ce trebuie sa fac S-o unde sa merg , specific ca am ieșit din ccc și am intrat la servici cu 60 înainte , de la reîntoarcere se comporta cumplit deoarece așteaptă sa plec eu! Nu am putut ajunge la nici un compromis deoarece nu vrea! Vreau sa știu dacă e îndreptățit sa îmi oprească bonurile lunar, toți angajații primesc , eu nu! Va mulțumesc
Da, sant sigura dar eu muncesc și am muncit acei bani nu ar trebui sa îl deranjeze pe el nu sant de la el, Sant dreptul copilului , iar faptul ca lucrez intr-o firma de taxi care are pct de lucru in alt oraș iar eu lucrez pe alt oraș pe care îl văd doar pe harta și nu am transport , as fi curioasa câte dispecere taxi cu atestat lucrează Telefoniste pt ca tot așa are el chef de încadrarea in cim deși am cerut și încadrarea și încă nu a operat ! Atunci cu ce drept ai pretenții ?La noi uni patroni nu înțeleg sau nu oferă și drepturi angajaților ! Au pretenții și atât , te obliga iar noi uni acceptam pt puținul care ni se oferă! Resturi !
Tichete de masă
Xzgeorge
Are dreptul patronul să distribuie la unii angajati tichete de masă in valoare de la 5 sute la 1 mie lei lunar si la altii 7 bonuri de 15 lei lunar ?? (vezi toată discuția)