avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 435 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Discriminare: toți angajații, în afară de mine, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Discriminare: toți angajații, în afară de mine, primesc bonuri de masă. E îndreptățit patronul să procedeze așa?

Exista vreo lege sau mod de a primi bonuri de masa,? Nu vrea sa îmi dea patronul! Din August nu mi-a dat nici un bon as vrea sa știu ce trebuie sa fac S-o unde sa merg , specific ca am ieșit din ccc și am intrat la servici cu 60 înainte , de la reîntoarcere se comporta cumplit deoarece așteaptă sa plec eu! Nu am putut ajunge la nici un compromis deoarece nu vrea! Vreau sa știu dacă e îndreptățit sa îmi oprească bonurile lunar, toți angajații primesc , eu nu! Va mulțumesc
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Nico7773 , utilizator 17:18, 31 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probabil faptul ca dvs primiti stimulent de insertie l-a influentat pe patron in decizia de a nu va acorda tichete de masa.
Da, sant sigura dar eu muncesc și am muncit acei bani nu ar trebui sa îl deranjeze pe el nu sant de la el, Sant dreptul copilului , iar faptul ca lucrez intr-o firma de taxi care are pct de lucru in alt oraș iar eu lucrez pe alt oraș pe care îl văd doar pe harta și nu am transport , as fi curioasa câte dispecere taxi cu atestat lucrează Telefoniste pt ca tot așa are el chef de încadrarea in cim deși am cerut și încadrarea și încă nu a operat ! Atunci cu ce drept ai pretenții ?La noi uni patroni nu înțeleg sau nu oferă și drepturi angajaților ! Au pretenții și atât , te obliga iar noi uni acceptam pt puținul care ni se oferă! Resturi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masă Xzgeorge Xzgeorge Are dreptul patronul să distribuie la unii angajati tichete de masă in valoare de la 5 sute la 1 mie lei lunar si la altii 7 bonuri de 15 lei lunar ?? (vezi toată discuția)
Se iau bonuri de masa daca sunt in preaviz? CipryCypri CipryCypri buna. As dori sa stiu daca pot lua bonuri de masa daca sunt in preaviz?? firma unde lucrez ne-a comunicat ca cei care sunt in preaviz nu mai iau bonuri de masa ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa aliamg aliamg Buna ziua!Lucrez la o societate privata iar patronul vrea sa dea tichete de masa dar doar la o parte din angajati. Este legal? (vezi toată discuția)