avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Înmatriculare masina noua euro 6
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Înmatriculare masina noua euro 6

Buna ziua. Am auzit zvonuri cum că în prezent nu se pot inmatricula in Romania mașinile prevăzute cu euro 6. Am cumparat recent o asemenea masina din Italia, mai ai exact un vw polo, și nu stiu exact cum sa procedez.
Doresc si o bază legală în acest sens. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 20:08, 8 Ianuarie 2019
Cel mai sgur adresati-va serviciului de inmatriculari. Cred ca este un zvon legat de problema pe care a avut-o firma Volkswagen cu incadrarea in normele de poluare EURO.
ing. Ioan Ciobanu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se pot inmatricula automobile din marea britanie in romania GeorgeDuner GeorgeDuner Va rog sa-mi spuneti daca exista vreo restrictie legala recenta care sa impiedice inmatricularea in Romania a automobilelor cumparate din Anglia. Am auzit un ... (vezi toată discuția)
Masina fara numere de inmatriculare adiamy adiamy Buna ziua! Am cumparat recent o masina inmatriculata in Romania dar in alt judet, care este in proces de transcriere. Mi s-a cerut sa predau vechile numere ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism second hand Scr3wBall Scr3wBall Am cumparat recent un autoturism din strainatate fabricat in 2002, diesel dar din pacate cu norma de poluare euro 3. as dori sa stiu cum pot sa inmatriculez ... (vezi toată discuția)