avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Este inclusă în lege alienarea parentală?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Este inclusă în lege alienarea parentală?

Buna ziua .Am nevoie de un răspuns privind alienarea parentala .Este inclusă in lege ?Am tot citit pe diferite forumuri și încă nu M am putut lămuri.Eu am câștigat procesul privind domiciliul fiului meu in vârsta de 8 ani și jumătate însă tatăl lui L a îndoctrinat atât de mult împotriva mea încât nu dorește sa ma vadă sub nici o forma.Nu pot stabili nici o legătura cu el .Are un comportament total schimbat ,este tot timpul trist,abătut nu mai este copilul de dinainte.Ma învinovățește pentru tot ce S a întâmplat ,cu toate ca eu nu am nici o vina ,tatăl sau are pe altcineva de ani buni.Ce metoda exista S pot stabili o legătura cu el ?Sa pot apela la ajutorul unui psiholog ?Sa L pot obliga in vreun fel pe tatăl sau de a mi L aduce sau măcar de a petrece timp cu el ?Multumesc
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Buna seara ,cum as putea sa iau legătura cu dv ,doamna avocat ?
Mesaj in privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciu stabilit al minorului la mama MihaelaIonela 1 MihaelaIonela 1 Buna ziua , Am câștigat in instanța stabilirea domiciliului fiului meu la mine,după o lupta grea in care minorul a locui la tatăl lui și nu m a lăsat ... (vezi toată discuția)
Copil minor alienat parental sever de mama, impotriva tatalui valino valino Buna ziua! Sunt tatal unei fetite minore si urmaresc cu mare atentie aceasta comunitate, in special cea din domeniul Dreptul familiei sau probleme juridice de ... (vezi toată discuția)
Alienarea parentala ce este de fapt ? brokenangel brokenangel Buna ziua, Va rog spuneti mi si mie daca se poate ce este si cum se manifesta ALIENAREA PARENTALA ? Cum poate cineva afirma despre parintele rezident ca ... (vezi toată discuția)