avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1818 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plata deplasari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plata deplasari

Buna ziua,

In cadrul unui proiect international am efectuat diverse deplasari in tara si strainatate fie pentru a participa la instruirile obligatorii privind coordonarea proiectului, fie pentru diseminare in cadrul conferintelor. As vrea sa stiu care este valoarea diurnei /zi in tara? Am stat in Bucuresti 3 zile, dar nu am stat la hotel am stat la o prietena pot solicita 45 ron pentru cazare chiar daca nu am factura? Am fost si la Chisinau la o conferinta, acolo am fost cu trenul la cuseta si mi-a oprit biletele controlorul/impegatul de tren ( la toata lumea nu doar mie), nici la hotel nu mi-a dat factura, am in schimb adeverintele, diplomele, fotografiile de la conferinta cum pot solicita diurna pentru international, ce valoare?

Alte discuții în legătură

Diurna si decont cazare minanika minanika Buna ziua, In cadrul unui proiect international am efectuat diverse deplasari in tara si strainatate fie pentru a participa la instruirile obligatorii ... (vezi toată discuția)
Ordin de deplasare dionis456 dionis456 Buna ziua, Am si eu o mica nelamurire, sper sa fi scris un topicul corect. A trebuit sa fac o deplasare, inafara tarii, la un client. Iar acum firma de ... (vezi toată discuția)
Chelt deplasare andrei44 andrei44 Toate chelt cu deplasarea se pun in 625 ? Adica si masa servita (daca aduce factura) biletele de tren, de taxi, diurna si cazarea, c/v combustibilului consumat ... (vezi toată discuția)