avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Baza calcul indemnizatie CM
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Baza calcul indemnizatie CM

In situatia in care in luna decembrie 2017 salariata are cerere de concediu fara plata, iar in luna ianuarie 2018 prezinta concediu medical, baza de calcul este constituita incepand cu luna iunie 2017 sau iulie 2017?
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 21:57, 28 Decembrie 2018
Baza de calcul se constituie din ultimele 6 luni anterioare, deci iulie-decembrie 2017.
Pentru luna decembrie venitul va fi 0 si nr. zile lucrate = 0.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia in sarcina MihaelaGA MihaelaGA Buna ziua, sunt insarcinata in 6 luni. S-ar putea sa fiu nevoita sa imi dau demisia. As avea urmatoarele intrebari: -mai beneficiez de concediu de maternitate ... (vezi toată discuția)
Stagiu minim cotizare pentru concedii si indemnizatii GABBI8 GABBI8 Care este nr.de zile lucrate / lucratoare pe care trebuie sa il aiba o luna stagiu minim de cotizare pentru concedii si indemnizatii? Este in regula luna ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal. spețe, lămuriri Mirela Stănciulescu Mirela Stănciulescu Bună ziua aș vrea să mă ajutați și pe mine cu câteva răspunsuri am fost în risc maternal din noiembrie până în 15 ianuarie pe luna noiembrie am ... (vezi toată discuția)