avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Protecția copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Protecția copilului

Bună!
Familia mea niciodată nu a fost perfecta , tata a bătut-o toata viața pe mama, recent i s-a întâmplat ceva înfiorător (a ars-o cu flacăra in diverse zone , datorita gândurilor despre mama deloc adevărate). Sunt la liceu ,am 17 ani și naveta nu prea mai pot face din cauza lor . Mama a găsit un loc în oraș iar tata nu mă lăsa doar fiindcă poate,după cum spune el. Face totul în ciuda, nu îmi dă bani de școală și altele necesare doar fiindcă nu vrea, vorbește mult despre cat de infidelă ar fi mama (adică vine din 10 in 10 minute să vadă dacă a sunat ea; după câte s-au întâmplat vara trecuta mama locuiește la bunica) adică nu am DELOC liniște nici pentru învățat, și faza asta recentă cu locuința.
Precizez că mama e de acord și nu vad problema atât timp cât unul dintre părinți e de acord .. (întruna zice că va veni cu poliția după mine dacă mă duc acolo că pe el nu îl oprește nimeni).
Credeți că ar necesar să sun la protecția copilului?
Nici macar mama nu poate face nimic.
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2018
FilipIulia1111, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 01:37, 30 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mi-e greu sa cred ca ”nici macar mama nu poate face nimic” !!!
Este inadmisibil o astfel de umilinta!!!
De ce nu sesizati printr-o plangere politia ?
De ce nu incearca mama dvs. sa obtina un ordin de protectie impotriva tatalui ?
De ce nu inainteaza divort ??
De ce acceptati si dvs.aceasta umilinta ???
Exista totusi multe posibilitati de rezolvare pe cale legala, dar este important ca persoana respectiva sa nu se complaca in suferinta si sa renunte, acceptand situatia umilitoare.
De ce nu te muti la mama si la bunica.Faci bagajele si te muti.
Si faca vine cu politia nu are ce sa faca niciodata mao ales ca poti povesti prin ce treceti...
Deci muta te...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodia comuna sau discrimanare? mihalea223 mihalea223 Cand am terminat procesul ce fericita eram ca am castigat. Acum dupa 1 an jumate mi-am dat seama ca defapt nu am obtiunat NIMIC.Si toti vor sari in capul meu ... (vezi toată discuția)
Vecina cu probleme psihice Razvangabriela Razvangabriela o intrebare va rog ...vecina mea de la etajul 2 este foarte nebuna a mai fost internata pentru motivul acesta dar acuma nu vrea sa mearga la spital mentionez ... (vezi toată discuția)
Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema ... Deea.dede14 Deea.dede14 Buna ziua tuturor,ma aflu pe acest site pentru a va spune o problema destul de grava pentru mine si daca cineva ma poate ajuta in legatura cu asta deoarece ... (vezi toată discuția)