avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... renuntare leasing
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

renuntare leasing

As dori un raspuns rapid dar corect in legatura cu renuntarea la leasing, predarea masinii. Am acest contract la BCR Leasing, nu am mai putut plati ratele de peste 3 luni iar ei m-au trimis catre o firma de recuperare iar zilele acestea vor veni sa ridice masina sau sa o predau eu nici nu stiu cum o sa procedeze.La ce sa ma astept ce solutii sunt? Este vorba de un Hyundai Accent luat in 2007 luna august la care am dat un avans de 5000euro si rate platite 2500 euro.
Cel mai recent răspuns: eu_inginer , utilizator 14:49, 16 Noiembrie 2009
cititi clauzele din contract pt a vedea ce este mai avantajos in situatia dvs, incercati o reesalonare daca considerati ca va puteti redresa:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare auto in contextul unui contract de novatie Iuliana_V Iuliana_V Buna seara, In 2008 parintii mei au incheiat un contract de novatie cu o societate de leasing si un firnizor de automobile. Mentionez ca masina a fost ... (vezi toată discuția)
Notificare de reziliere societate leasing alexarpad2003 alexarpad2003 Am un contract cu RCI LEASING Romania IFN, am intarziat cu plata unor facturi iar soldul a ajuns la 30.000 RON ( cat 3 rate ). Am primit somatii, am primit ... (vezi toată discuția)
Rate leasing intarziate - masini raportate ca furate htdwoodtrade htdwoodtrade Buna seara. Am avut cateva masini de transport luate in leasing, pentru transporturi. Dupa o perioada am intampinat probleme si nu am putut sa mai platesc ... (vezi toată discuția)