Buna ziua comunitate
Vecinul me si-a montat niste lampi extrem de puternice pentru curtea lui, astfel incat acestea prin orientare si putere, lumineaza lejer si curtea mea. Ba mai mult si fereastra dormitorului meu, asa incat de cate ori trece o pisica pe la el prin curte, eu aflu. Culmea e ca aflu si cand trece o pisica prin curtea mea, intrucat senzorii lui sunt dati la maxim si daca ma plimb pe la mine prin curte ma trezesc cu niste lampi orbitoare in fata. L-am rugat sa rezolve problema insa omul mi-a zis ca ma plictisesc si ca ii caut nod in papura. Asta dupa ce stie prea bine ca e cu gardul 1.2 m la mine in suprafata: :) dar asta e alta discutie
Va rog sa imi spuneti cum pot sa rezolv nesimtitul vecin astfel incat sa nu mai fac recensamantul felinelor, fara voia mea.
Daca nu va intelegeti pe cale amiabila puteti sesiza Directia Judeteana de Sanatate Publica pentru disconfortul creat, in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Este interesant de vazut consumul de curent electric si suma de plata, lunar, catre firma de distributie energie electrica. In mod normal, pentru proiectoare ar trebui sa detina un proiect avizat de firma de distributie energie electrica.