Vreau sa plec de la soțul meu cu tot cu copil. Copilul are un an și 4 luni și încă este alăptat la San. Ma voi duce la mama mea. Acolo sunt 2 camere, un hol și bucătăria și locuiește fratele meu (10 ani), sora mea (18 ani) și mama. La soțul meu acasă sunt mai multe conditii, dar nu e liniște deloc. Părinții lui se înjura unul pe altul, ne înjura și pe noi dacă nu facem ce spun ei... Soțul asculta muzica și se joaca pe laptop atâta timp cât e acasă și de obicei seara când copilul trebuie sa doarmă. Am și o înregistrare în care ilrugam sa își pună căștile dacă nu vrea sa îl stingă sa pot sa culc fetita și îmi răspunde urat spunând ca nu vrea. Eu nu am servici pentru ca am grija de copil, dar nici înainte sa avem copilul nu m-a lăsat sa ma duc la munca din cauza geloziei, dar odată ce copilul are vârstă necesara pentru grădiniță ma voi duce la servici, iar pana atunci familia mea ma v-a ajuta sa îmi cresc copilul. Ce credeți? Exista vreo șansă să îmi i-a copilul de lângă mine?
Buna seara,
Sansele sunt 1% dar va sfatuiesc sa solicitati prin instanta exercitarea autoritatii parintesti de ambii parinti si stabilirea domiciliului minorei la dumneavoastra.
Solicitati si pensia alimentara pentru minor.
Puteti obtine copilul dar va fi probabil un proces complicat daca nu veti avea loc de munca.
Trebuie analizate toate aspectele în astfel.de cazuri si analiza se face in concret si nu in mod generic.
Trebuie să aveți foarte bine redactată acțiunea de avocat si o strategie bine gândită.
Nu prea are șanse, practica vă surâde, dar fiți diligentă și beligerentă!
Solicitați stabilirea locuinței monorului la domiciliul dvs, pensie de întreținere, etc.