avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Concediu fara plata... Ce facem cu ratele???
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Concediu fara plata... Ce facem cu ratele???

Suntem obligati sa intram in concediu fara plata conform Legii 329/2009. Cum in familie suntem ambii bugetari (cu salarii de mizerie) ce demersuri trebuie sa facem la banca pentru a se tine cont de aceasta situatie neprevazuta?
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 07:16, 17 Noiembrie 2009
Daca sunteti cu ratele la zi, puteti solicita o perioada de gratie, adica o perioada in care va fi suspendata plata ratelor. Marimea acestei perioade depinde de tipul creditului si de politica bancii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aigurare casa ipotecata alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, Am un credit imobiliar, la care am facut asigurare tot la aceeasi banca si sunt la zi cu ratele, in schimb asigurarea nu am mai platit-o (am ramas ... (vezi toată discuția)
Dublare, de catre banca, a asigurarii locuintei cumparata prin credit simona-radu simona-radu Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu informatii privind problema de mai jos. Am luat un credit imobiliar de la banca in 2005 si, conform contract, am ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu rata la banca in caz de somaj? Nicoleta1979 Nicoleta1979 REVIN CU O INTREBARE AM O RATA LA BANCA LA UN CREDIT DE NEVOI PERSONALE FARA GARANTIE CU ASIGURARE SI AS VREA SA STIU CE SE INTAMPLA DACA AM INTRAT IN SOMAJ, ... (vezi toată discuția)