avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1063 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... FURT COMBUSTIBIL AUTO
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

FURT COMBUSTIBIL AUTO

Buna ziua!
Am ajuns din pacate sa fac si lucruri rele, mai exact:
Am folosit cardul de motorina OMV in scopuri personale, mai exact intr-o luna de zile am adus un prejudiciu firmei X in valoare de 7000 RON.
Mentionez ca am fost angajat pana la data de 5 DEC. iar dupa data de 5 decembrie am continuat sa imi fac plinul la masina pana la data de 23 decembrie.
Cei de la HR au aflata pana la urma si desigur nu au fost deloc incantati si mi-au spus ca am o zi la dispozitie sa le dau banii ca sa nu fac plangere penala.
Intrebarea me este:CE MI SE POATE INTAMPLA DACA FAC PLANGERE SAU LEGAL NU AM DREPTUL LA O AMIABILA DE 30 ILE?
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2018
Zsiga15, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 29 Decembrie 2018
Daca depun plangere penala exista posibilitatea sa va alegeti cu o condamnare penala.

Incercati sa incheiati un acord cu societatea pentru plata in rata a prejudiciului respectiv.
daca e prima abatere, pot obtine cu suspendare pedeapsa avand in vedere preudiciu?
Puteti obtine asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de motorina soferi - societate de transport bortoi bortoi Buna ziua. Sunt intr-o dilema referitoare la conditiile de recuperare a prejudiciului efectuat de soferii angajati la firma noastra. In ultimul timp (desi ... (vezi toată discuția)
Furt calificat Ambbim Ambbim Buna ziua,am nevoie de niste informatii in legatura cu o persoana.A fost prins si arestat preventiv pentru 30 zile in data de 6 decembrie 2018 in Sibiu pentru ... (vezi toată discuția)
Ce se poate intampla daca am furat un obiect? fengshui fengshui Am furat un obiect de valoare aproximativa 1300 ron in decembrie 2012. in momentul de fata am fost prins cu obiectul respectiv, proprietarul isi recupereaza ... (vezi toată discuția)