Buna ziua , m-a trezit in posta cu un aviz ca sa merg la posta..si acolo surpriza a fost un plic ce continea "Proces verbal de constatare si sanctionare a contraventilor de la primarie/politia locala Floresti" motivul lor: " Nu a depus declaratia de impunere petru taxa speciala de salubrizare catre primaria Floresti" .. ...Mentionez ca nu am fost anuntat niciodata prin posta sau aviz cum ca ar fii fost necesar sa depui o astfel de declaratie pt salubritate... inclusiv asociatia de locatari nu mi=a trimis nimic in posta cum ca ar fii fost necesara o astfel de situatie... eu crezand ca toate aceste taxe se platesc direct de catre asociatia de locatari cum a fost in toti acesti ani de cand locuiesc la aceast ap din Floresti/Cluj. Multumesc ... va rog sa imi spuneti cum as putea rezolva aceasta situatie cu amenda care nu mi se pare corect.
daca declaratia trebuie depusa individual, asociatia de locatari nu e implicata. in esenta, dvs nu ati platit salubritatea cativa ani buni, iar acum cineva s-a sesizat si colecteaza.
Daca e legal
mardarica
Eu locuiesc in Aiud si mai am un apartament in Floresti -Cluj pt.care am primit un proces-verbal cu amenda in suma de 500 lei pt.ca nu am depus declaratie de ... (vezi toată discuția)