avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 397 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pot depune dosarul ?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pot depune dosarul ?

In aprilie 2019 implinesc 60 de ani Am pina atunci o vechime de aprox 39 ani lucrati plus armata 1 an si 4 luni
Din toti acesti ani 10 am avut gr 2 de munca dar nu o am trecuta pe cartea de munca si trebuie sa dau in judecata soc unde am lucrat care intre tim nu mai e Problema e ca pina in aprilie 2019 nu se va termina judecata
intrebarea mea este Pot depune dosarul la casa de pensii fara acea adev hotarire pe care o voi lua cu gr 2 de munca ??
Cel mai recent răspuns: metulica , utilizator 16:05, 30 Decembrie 2018
Puteti depune dosarul la casa de pensii fara acea adeverinta care sa ateste desfasurarea activitatii in grupa a II-a de munca/conditii deosebite de munca.

Despre ce societate este vorba?
rova rosiori de vede
multumesc astept raspuns
Arhiva companiei a fost preluata de A&M Arhive Center. In vederea obtinerii unei adeverinte , contactati firma respectiva.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinte doveditoare munca in conditii de grupa ii popescu_alexandru popescu_alexandru Buna ziua, va rog frumos sa ma sprijinit prin comunicarea unui punct de vedere referitor la documentele doveditoare de munca in grupa II. In perioada ... (vezi toată discuția)
Adeverinta grupa 2 de munca iuliarotariu iuliarotariu Buna ziua, Sotul meu a lucrat la T.C.Ind Braila-Antrepriza Tulcea ca inginer constructor si sef statie betoane ,din 1981 pina in 1988 .Am luat legatura cu ITM ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii de munca nu e recunoscuta la dosar de pensionare dana rod dana rod Buna ziua. Tatal meu tocmai a finalizat dosarul de pensionare si nu i s-a luat in calcul gr a II a de munca pt 20 de ani de vechime ca strungar. in total are ... (vezi toată discuția)