avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit -contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit -contract pe perioada determinata

Buna ziua,

As dori sa apelez la un credit pentru Prima Casa anul viitor impreuna cu sotul meu, insa, eu am contract pe perioada determinata pana la sfarsitul lunii mai si nu o sa-l mai prelungeasca. Aveti idee cum pot face in acest caz, o pot pune pe mama mea codebitor, daca eu sunt casatorita? Sau ar fi o alta modalitate prin care as putea apela la credit?
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Prima casa cu unu din parinti florymika florymika Buna ziua ! Credeti ca as putea face credit pt prima casa pe 30 de ani cu mama care are 53 de ani, eu nefiind casatorita ? De la banca mi s-a spus ca nu imi ... (vezi toată discuția)
Credit imobiliar doru6 doru6 Sotul meu a achizitionat un apartament cu credit prin programul prima casa anul acesta. Eu nu am participat cu veniturile proprii la stabilirea acordarii ... (vezi toată discuția)
Credit prima-casa inainte de casatorie dana252 dana252 Buna seara. As dori sa primesc niste opinii avizate de la dvs. in legatura cu urmatorul subiect: X si Y sunt impreuna de ceva timp, doresc sa isi ... (vezi toată discuția)