avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Pot sa trec prin Dover către România fără buletin?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Pot sa trec prin Dover către România fără buletin?

Sunt șofer pe tir fac curse grmania Anglia trec de doua ori pe săptămâna ,viner după ce am trecut de la Calais la dover către uk mi-am pierdut buletinul,acum sunt in uk trebuie sa ma întorc înapoi . Vreau sa știu dacă pot sa trec doar cu permisul și poza cu buletinul pe tel.tinand cont ca eu sunt in baza lor de date pt ca trec frecvent ? Va Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 30 Decembrie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:08, 30 Decembrie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Regula pentru cetățenii români care își pierd cartea de identitate sau pașaportul este să ia de la consulat titlu de călătorie. Mă îndoiesc că veți fi lăsat să treceți prin toate punctele de frontieră până acasă doar cu poza actului.
Din păcate, pe site-ul consulatului nostru de la Londra scrie că nu lucrează în perioada 31 dec. - 2 ianuarie. Mare ghinion ați avut.

Au niște numere de telefon pentru informații consulare, le găsiți aici:
[ link extern ]

Informații despre obținerea titlului de călătorie:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere pentru copil nascut in anglia iulia_pro iulia_pro Buna ziua, Din cate am citit pe forum, am inteles ca unul din documentele necesare pentru obtinerea certificatului de nastere, este, o adeverinta de ... (vezi toată discuția)
Lipsa pasaport la intrarea in tara bianca84 bianca84 buna.ma puteti ajuta cu o informatie? ma pot intorce in romania fara sa am probleme la frontiere neavand documente?in urma unui furt am ramas si ... (vezi toată discuția)
Reinoirea pasaportului romanesc - buletin expirat - resedinta in londra poppyseed poppyseed Buna ziua tuturor, Sper ca cineva ma poate sfatui in legatura cu situatia mea. Sunt cetatean Roman, stabilit in strainatate din 2006. Pasaportul Romanesc ... (vezi toată discuția)