avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate conditii de folosire televizor intr-un bar
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

conditii de folosire televizor intr-un bar

Buna ziua,am o intreprindere individuala,in cadrul carea functioneaza un bar.Intrebarea mea este in ce conditii pot folosi un televizor in incinta locatiei.Locatia se afla in mediul rural,are aproximativ 25m2 cu patru mese.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:16, 31 Decembrie 2018
Va rog sa cititi la adresa [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesare fonduri europene-intreprindere individuala Dl_Sandu Dl_Sandu Buna ziua,detin o intreprindere individuala-service telefoane ,calculatoare ,echipamente periferice , neplatitoare de Tva, nu am angajati (lucrez eu, am ... (vezi toată discuția)
Acces fonduri europene pentru tineri tincageorgiana tincageorgiana Buna ziua,ma numesc Georgiana si doresc sa-mi deschid o firma de piese auto second-hand,pot accesa fondurile europene pentru asta? daca nu pentru ce anume se ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile pentru intreprindere individuala? fergus fergus Buna ziua. Imi puteti spune ce fonduri se pot accesa pentru o intreprindere individuala si care sunt sursele de informare - eventuale link-uri (pt. mai ... (vezi toată discuția)