avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Teren construcție balcon
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Teren construcție balcon

Am toate avizele pt construcția unui balcon dar mi se cere prin CU și un Nr cadastral pt teren. Am înțeles că trebuie să iau acordul tuturor coproprietarilor iar administratorul trebuie să îmi dea un act prin care aceștia mi-l dau in folosință exclusivă. Mă poate ajuta cineva cu conținutul acestei hârtii pt că administratorul meu a spus că nu știe ce să scrie? Vrea să îi dau un model. Cică nu a mai făcut așa ceva. Nici eu nu mă pricep nefiind de specialitate. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: botezclaudia , utilizator 23:24, 1 Ianuarie 2019
Terenul din jurul imobilului de locuit in comun poate avea fie statut privat fie reprezinta si apartin domeniului public,respectiv apartin primariei teritoriale
Administratorul de imobil prin dispozitiile in vigoare are competenta in baza atestatului profesional exclusiv pentru administrarea partii comune din condominiu
Știu acest lucru, doar că nu știe ce să scrie. Mi-a spus mie să îi dau un model. Mă puteți ajuta în acest sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren constructie balcon paliucatalina paliucatalina as dori sa aflu cui ii apartine terenul de sub balcoanele de la etajele superioare ale blocului? Mentionez ca in contractul de vanzare-cumparare nu se ... (vezi toată discuția)
Parti comune in bloc ContSters303335 ContSters303335 Buna ziua, Am si eu o intrebare in legatura cu partile comune ale unui bloc. -subsolul blocului daca nu este prevazut cu boxe dar o parte din ... (vezi toată discuția)
Dare in judecata asociatia de proprietari pentru marcare locuri de parcare din cota indiviza ilegal carmenva carmenva buna ziua, M-am mutat de curand intr-un bloc nou ,apartament cumparat fara loc de parcare,fiecare avand cota indiviza de n mp din teren.domnul presedinte ... (vezi toată discuția)