De aceea am afirmat ca au contrafacut aceste acte: Regulamentul Intern si Fisa Postului, si am un topic pentru depistarea legilor privind aceasta (mi-au contrafacut semnatura):
www.avocatnet.ro/content/for...
Sesizarea initiala la ITM spunea ca ei nu mi-au prezentat acele doua acte, si sunt aproape sigur ca daca mi le-au contrafacut mie, le-au contrafacut si celorlalti fiindca iarasi stiu ca nu li s-a prezentat spre semnare cel putin Regulamentul Intern.
Poate era mai bine sa nu fac sesizare in acest sens, pentru ca nesemnarea Regulamentului Intern, care contine articole care au fost convocate de comisia de anchetare disciplinara, atrage nulitatea deciziei de sanctionare banuiesc. Dar asta nu-mi garanta faptul ca nu i-ar fi sfatuit cineva, chiar din ITM poate, asa cum cred ca s-a si intamplat. Asadar nu cred in astfel de demers. Cred insa ca au facut o greseala sa paseasca in arealul codului penal avand in vedere ca-i paste o duzina de alte capete de acuzare penale.
Daca inseamna mult sau putin conteaza mai putin acum cand se dedau la acte penale dintr-un motiv care nu-l pot identifica 100%. Oricum se cred investiti cu dreptul de a-mi face rau, si o fac, si atunci bineinteles este ceva personal. Eu cred ca e si ceva psihologic (desi e mult mai mult), le e groaza sa dea ochi in ochi cu mine dupa ce i-am prins cu atatea ilegalitati cate mi-au facut, si fac tot posibilul sa musamalizeze concedierea respectiv sa tegiverseze orice act prin care eu ii demonstrez vinovati.