Bună seara
Sunt Adrian și va spun povestea mea
Eram în Italia de 5 ani acolo am întâlnit pe mama copiilor mei,îi plăcea sa iasă cu mai multi bărbați
Intr-o zi i-am spus ca vreau sa îmi fac o familie cu ea dar continua sa tina legatura și cu alți bărbați pana când am făcut în așa fel sa rămână însărcinată când a rămas a vrut sa faca avort mergând cu alt barbat pe la doctorii.Am convins sa plece în România pana vor uita ceilalți de ea pentru-ca erau oameni rai și cu familii pentru ca ei credeau ca copila este a lor
Am reușit sa o conving sa plece așa am reușit sa facem familia la care eu visam,după doi ani a venit și cel de al doilea copil al nostru( a vrut sa facă avort și cu el)
După șase ani sa hotărât sa plece și sa abandoneze copii ca vrea sa își facă o viață mai bună
Ce trebuie sa fac sa o scad din drepturile de părinte!?
Tutela totala
pilbak tunde
as vrea sa stiu cum pot obtine tutela totala a copilului minor,avand in vedere ca tatal nu plateste pensia alimentara ,desi am depus o plangere penala la ... (vezi toată discuția)
Divort
any-n
as avea o problema, am depus actele de divort, dar sotul nu este de acord si ca sa ma pedepseasca sa gandit sa imi interzica vreo 5 zile sa mai locuiesc in ... (vezi toată discuția)