avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indemnizatie ingrijire copil pana la 2 ani pt. tata - ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indemnizatie ingrijire copil pana la 2 ani pt. tata - tatal decedat dupa 4 luni

Pentru ingrijire copil tatal a primit indemnizatie timp de 4 luni dupa care a decedat (cancer). Sotia, ramasa cu 2 copii mici, nefiind angajata in perioada dinaintea nasterii copilului (sotul era deja bolnav) n-a putut transfera indemnizatia pe numele ei. Care sunt dispozitiile legale in azul acesta si ce s-ar putea face? Va multumesc

Alte discuții în legătură

Incredintare tutela minor cu mama decedata robert_brates robert_brates buna seara: ma numesc carmen si sunt din fetesti, ialomita. Situatie este infelul urmator: in urma cu 2 ani am cunoscut un baietel caruia tocmai ii murise mama ... (vezi toată discuția)
Mostenire octavia69 octavia69 Dupa ce s-a despartit de mama, tatal meu s-a recasatorit,in timpul acestei casatorii cumparand apartamentul in care locuiau.Sotia sa a decedat,s-a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Indemniz crestere copil - netransferabilitate drepturi parintesti nicoletag nicoletag Buna ziua, am urmatoarea problema: pe 10 apr 2015 cel mic implineste 2 ani si trebuie sa reincep munca. Chiar azi am facut cererea cum ca conced pt crestere ... (vezi toată discuția)