avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... WizzAir m-a pus sa plătesc 25 euro
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

WizzAir m-a pus sa plătesc 25 euro

Buna seara și la mulți ani. In data de 28 Decembrie 2018 Am plătit in italia cei 25 euro pe un un singur troler (cică pentru al doilea bagaj) Eu am avut doar un troler. cu același troler am plecat in 24 Decembrie și nu am plătit. Când am ajuns in România am auzit ca mulți au pățit. La cine pot face reclamație?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 04:46, 2 Ianuarie 2019
Care a fost motivul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri bagaj distrus - blueair bbog bbog Buna seara As vrea sa va povestesc un incident care s-a petrecut recent, la aeroportul din Madrid, cu un operator romanesc de zboruri Pe 28 decembrie am ... (vezi toată discuția)
Despagubiri in urma incendiului la un autocar care face curse externe galaoan galaoan Buna seara, Va prezint urmatoarea situatie. In ajunul Craciunului, nepotii mei au venit din Italia, in vacanta, cu un autocar al unei firme romanesti care ... (vezi toată discuția)
Bagaj pierdut alitalia george1234 george1234 buna seara pe 24 alitalia mi-a pierdut bagajul am efectuat o cursa Palermo - Roma - Otopeni iar la Roma am constatat ca bagajul (geanta 17 kg) nu a sosit cu ... (vezi toată discuția)