avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 777 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchidere firma srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchidere firma srl

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu model de hotarare a actionarului unic pt a inchide firma, necesara la Registrul Comertului din Bucuresti.
Mentionez ca este un singur actionar, firma juridica este SRL , de consultanta si management.
Vrem sa inchidem firma, am toate actele necesare, mai putin aceasta hotarare.
Va multumesc!
Mariana Avram
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare societati...completare obiect activitate ContSters40598 ContSters40598 1. In cadrul unui srl se pot infiinta firme ? Adica exista un cod CAEN pentru asa ceva? Daca da, trebuie o anumita competenta pentru a putea face asa ceva? 2. ... (vezi toată discuția)
Vreau sa mai deschid inca un srl FREDU FIN FREDU FIN Buna ziua, am o speta mai ciudata, am un SRL-D de 3 ani si vreau sa mai deschid inca un SRL normal dar intampin dificultati de 3 saptamani . 1. in ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl purice030850 purice030850 buna ziua, am un srl din 2006 nu a mai avut activitate pe el cum sa procedez ca sa-l inchid multumesc mariana (vezi toată discuția)