avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Fals si uz de fals?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Fals si uz de fals?

Dacă cunosc o persoana care utilizează pentru angajare o diplomă de bacalaureat falsă, dar aceasta nu are nici macar 10 clase terminate, cum pot sa fac denunțul si unde??
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:52, 4 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Formulati o sesizare la Parchet.
Aveti grija, se poate razbuna. Iar daca patronul e multumit de ea, de ce ar da-o afara? Se mai supara si ala.
Ultima modificare: Vineri, 4 Ianuarie 2019
tgeorgescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Patronul de acum 3 ani mi-a facut denunt mincinos la politie, ca am plecat cu laptop si telefon de serviciu (pe care nu le-am avut niciodata in gestiune) maintrebazi maintrebazi Buna ziua, Poate cineva sa imi spuna daca am vreo solutie la aceasta problema? Dupa 3 ani de cand am incheiat de comun acord raporturile cu o ... (vezi toată discuția)
Legea 448/2016 popem popem Sunt angajat ca insotitor la o persoana cu handicap grav cu certificat de incadrare nerevizuibil , va rog sa imi comunicati de ce angajatorul nu vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)