avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cerere pentru divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cerere pentru divort

Buna ziua! Cer ajutor de la cineva care ar putea sa ma indrume sau sa ma sfatuiasca cum sa fac si unde sa merg pentru a rezolva problema cu divortul. In urma cu 5 ani m-am casatorit in Romania dar traim in Torino. Din pacate ne-am despartit si as vrea sa depun cererea la consulatul Roman din Torino si sa rezolvam totul aici in Italia pentru ca nu am posibilitate economica pentru avocat sau sa calatoresc in Romania pentru a rezolva acolo. Nu stiu la care usa sa bat pentru aceasta problema. Nu avem copii si mi avem nimic de impartit inafara de obiectele casnice cumparate impreuna de care el sustine ca sunt toate ale lui si ca eu nu am dreptul la nimic.
Cel mai recent răspuns: Gabry 15 , utilizator 21:29, 2 Ianuarie 2019
casatorita cu un cetatean roman sau strain?
Roman. Amandoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte copil strainatate eduardon eduardon Buna ziua, Sotia este plecata in strainatate la munca. Eu am ramas in Romania sa am grija de fetita noatrea in varsta de 2 ani si jumatate. Din pacate ... (vezi toată discuția)
Casatorie in uk, unde pot divorta ? proces_ro proces_ro Cand si unde trebuie sa divorteze o romanca (avand doar cetatenia romana) ce s-a casatorit de 6 luni in Anglia cu un cetatean strain din North America? Ea ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara-italia GigiMarga42 GigiMarga42 Bunä searä. Locuiesc cu (incä) sotia mea in Italia. Din päcate avem de gand sä ne despärtim si deja nu mai locuim impreunä de vreo cateva luni. ... (vezi toată discuția)