avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Aflarea adresei tatălui unei fetite
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Aflarea adresei tatălui unei fetite

Am o fetită de 8 ani rezultată din relatia cu o bărbat de origine franceză. Acesta de 6 luni nu si-a mai respectat obligatiile materiale pentru copil si este de negăsit. Nu poate fi contactat nici telefonic, nici pe email si nici la vechea adresă. Presupun că si-a schimbat adresa ca să i se piardă urma.
Cum poate fi găsit, sau care este protocolul care trebuie urmat si căror institutii mă pot adresa, pentru a fi găsit si obligat să-si îndeplinească sarcinile financiare fată de copil.?
Cel mai recent răspuns: Liliabdela , utilizator 10:55, 3 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Încercați să îl notificati ca veti face plângere penală daca aveti hotărâre judecătorească și vedeți ce va face.
Il căutați doar pentru restanță băneasa?
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Ceea ce i-a plătit până acum a fost o întelegere între mine si el. Nu există hotărâre judecătorească, evident că mă interesează restanta bănească, însă este de negăsit.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar fi bine sa deschideți proces.
Asa va afla de proces si va reacționa cumva.
Am încercat introducerea actiunii la judecătorie, dar mi s-a precizat că nu se demarează actiunea dacă nu furnizez o adresă validă a reclamatului. Întrebarea mea este , pe ce cale legală si la ce institutie să apelez pentru a-i afla domiciliul.
Cu multumiri
Ati incercat sa indicati în acțiune ultima adresa din Franța?

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara - mama in strainatate, tatal in romania. Gabi_16 Gabi_16 Buna ziua, Cu deosebit respect am si eu o intrebare: Cum si unde poate fi contestata o decizie a unui Tribunal din Franta care a stabilit marirea pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara strainatate tora68 tora68 cum pot obtine pensia alimentara de la fostul meu sot, daca el locuieste in germania( detine dubla cetatenie ) si nu-i cunosc adresa ? am sentinta de divort ... (vezi toată discuția)
Interpol, cautare internationala andreir80 andreir80 Buna ziua. Referitor la Interpol. Detin cetatenia Rep. Moldova si Romaniei. Deja de 5 ani locuiesc in Germania. Ieri am avut o experienta neplacuta la ... (vezi toată discuția)