avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Microîntreprindere fără angajați?
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Microîntreprindere fără angajați?

Bună ziua. Am și eu o micro firma la care sunt și propriul angajat și prestez servicii în afara tarii. As vrea sa știu dacă poate functiona microîntreprinderea și fără angajați, fără sa ma plătesc contribuție sociale la stat și sa prestez servicii în continuare în afara tarii. Va mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Altmod , utilizator 14:44, 4 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, se poate și fără angajați numai ca veti plati impozitul pe venit de 3% in loc de cel de 1%.
Dar cu angajati cu contract suspendat se poate? Și care ar fi demersurile. Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa si angajat la un srl Crista11 Crista11 Buna ziua! Sunt angajata la un SRL cu norma intreaga si perioada nedeterminata. Vreau sa-mi deschid o firma de prestari servicii, dar sa raman angajata in ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite srl pascaadryan pascaadryan buna ziua, as dori sa deschid o societate dar nimeni nu reuseste sa-mi raspunda clar la urmatoarele intrebari: 1)Ce taxe si impozite trebuie sa platesc ... (vezi toată discuția)
Înființare s.r.l. Fotocosminandrei Fotocosminandrei Bună seara! Doresc sa înfiintez o firma de marketing și publicitate cu sediul la domiciliu. Am buget doar cât sa înființez firma și sa fac minimul de ... (vezi toată discuția)