avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... CEDO NU ÎMI RĂSPUNDE LA CERERE
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

CEDO NU ÎMI RĂSPUNDE LA CERERE

Am trimis o cerere la CEDO acum câteva luni și nu am primit niciun răspuns. Am primit doar confirmarea de primire. Apoi le-am trimis o scrisoare, le-am spus ca nu am primit niciun răspuns la cererea mea, și ca dovadă că le-am trimis cerere am făcut și copie după confirmarea de primire. Dar surpriză , nu am primit niciun răspuns de la CEDO . Am dat și telefon și mi-a răspuns o doamnă foarte obraznică în limba franceză ( degeaba au și limba română că nu pot găsi pe nimeni să vorbească în română) și mi-a zis să le mai trimit scrisori. Dar câte să le trimit? Că am trimis vreo 5 și nimic . Am vorbit cu unele cunoștinte ale mele care au pățit la fel. CEDO ȘI-A BĂTUT JOC DE NOI. Ce pot face în această situație disperată ? Am avut încredere în CEDO , dar văd că și acolo sunt oameni care își bat joc de mine.
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
Cel mai recent răspuns: marielamotte600 , utilizator 23:38, 3 Ianuarie 2019
Trebuie să aveți răbdare.
Au foarte multe cereri.
Cat sa astept? Au trecut multe luni de atunci . Alta data dupa cateva luni trimiteau un raspuns cu formular si cu abtibilde.
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator
CEDO este practic sufocata cu cererile trimise mai ales din Europa de est. Sansele dvs oricum erau infime nu.prea aveti la ce minuni sa sperati din pacate ,.
Atunci inseamna ca cei de la CEDO nu fac nimic, isi bat joc de oameni si le resping cererile pe banda rulanta. De fapt am gasit un articol pe internet unde scrie ca isi bat joc de oameni cei de la CEDO . [ link extern ] .
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
marielamotte600, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu cedo - gravĂ discriminare eu am trimis cerere la ... furnica1986 furnica1986 PROBLEME CU CEDO - GRAVĂ DISCRIMINARE Eu am trimis cerere la CEDO în termen de 6 luni de la data comunicării cum scrie în ghid și CEDO mi-a respins ... (vezi toată discuția)
Cerere cedo mr_bachus mr_bachus Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)
Scrisoare către cedo returnată deși adresa era corectă. pe cine trag la răspundere dacă și la a doua expediere se întâmplă la fel? OlDumitra OlDumitra Am depus dosar CEDO, cu adresa exacta astfel : Monsieur le Greffier Cour européenne des droits de l’homme Conseil de l’Europe F-67075 Strasbourg cedex - ... (vezi toată discuția)