Am trimis o cerere la CEDO acum câteva luni și nu am primit niciun răspuns. Am primit doar confirmarea de primire. Apoi le-am trimis o scrisoare, le-am spus ca nu am primit niciun răspuns la cererea mea, și ca dovadă că le-am trimis cerere am făcut și copie după confirmarea de primire. Dar surpriză , nu am primit niciun răspuns de la CEDO . Am dat și telefon și mi-a răspuns o doamnă foarte obraznică în limba franceză ( degeaba au și limba română că nu pot găsi pe nimeni să vorbească în română) și mi-a zis să le mai trimit scrisori. Dar câte să le trimit? Că am trimis vreo 5 și nimic . Am vorbit cu unele cunoștinte ale mele care au pățit la fel. CEDO ȘI-A BĂTUT JOC DE NOI. Ce pot face în această situație disperată ? Am avut încredere în CEDO , dar văd că și acolo sunt oameni care își bat joc de mine.
CEDO este practic sufocata cu cererile trimise mai ales din Europa de est. Sansele dvs oricum erau infime nu.prea aveti la ce minuni sa sperati din pacate ,.
Atunci inseamna ca cei de la CEDO nu fac nimic, isi bat joc de oameni si le resping cererile pe banda rulanta. De fapt am gasit un articol pe internet unde scrie ca isi bat joc de oameni cei de la CEDO . [ link extern ] .
Cerere cedo
mr_bachus
Am trimis o cerere catre CEDO, am primit confirmarea primirii cererii de la Strasbourg, insa de atunci au trecut 4 luni si n-am mai primit absolut nimic ... (vezi toată discuția)