avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Magazin de haine second hand PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Magazin de haine second hand PFA

Buna seara, anul acesta vreau sa.mi deschid un magazin de haine second hand, cu articole cumparate de la depozite din tara, si ma gandeam la un pfa, se poate, sau ce ar fi mai usor, mai simplu? Nu caut profit mare, iar magazinul nu va avea mai mult de 30 mp! Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Endlikerhma , utilizator 11:59, 13 August 2021
Se poate deschide PFA, II sau SRL, depinde de preferinta dumneavoastra.
Nu conteaza spațiul în care va functiona, ci cum va functiona
Ultima modificare: Miercuri, 2 Ianuarie 2019
Joyfull, utilizator
cum nu conteaza daca e SRL sau PFA alte impozite dupa cite eu cunosc
Rucsacurile sport sunt foarte căutate in zilele noastre. Multe companii produc rucsacuri sport însă nu sunt calitative. [ link extern ] .
Ultima modificare: Vineri, 13 August 2021
Endlikerhma, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzarea hainelor second hand în târguri și oboare cătă_stan cătă_stan Bună seara, intrebarea mea este legata de activitatea pe care o practic de ceva timp și anume vânzarea articolelor de îmbrăcăminte second hand în ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru infiintare magazin second hand haine Camarasan Camarasan buna ziua, vo rog sa imi spuneti ce acte as avea nevoie ca incepator,pentru un magazin second hand ?? multumesc (vezi toată discuția)
Pfa sau intreprindere individuala? monq monq vreau sa-mi deschid un magazin second hand de haine si nu stiu ce forma juridica sa adopt.Bineinteles, ca nu se pune problema de SRL pt ca are costuri prea ... (vezi toată discuția)