avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Intrebare cesionare creanta
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Intrebare cesionare creanta

Se poate cesiona un contract deja cesionat care se afla in litigiu ? Exemplu: Bcr vinde către Kruk și după 1 an de instanță cu 4 înfățișări Kruk vinde creanta către un alt Kruk.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:53, 6 Ianuarie 2019
Da,
Unde scrie

gi-jane2 a scris:

Da,

Nu scrie nicaieri ca ar fi interzis.. e vb de cesiune de creanta...atat timp cat ai una o poti ceda.. ca ai avut-o si tu de la altul, nu e interzis prin niciun articol sa o dai mai departe. ce conteaza ca cel cu care va judecati se cheama kruk 1 sau kruk 2 ? Continuati de unde ati ramas .

[ link extern ]
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validitate contract cesiune intre bcr - kruk pentru creantele mele sorinboa sorinboa Buna ziua, Am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea privinta: in 2011 am contractat un credit de nevoi personale de la BCR pe care nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Cesiune creanta-dobanzi in continuare maris331 maris331 Buna ziua Avnd in vedere ca o banca cesioneaza un credit platit cu intarziere ,SRL ul care a preluat creanta mai poate calcula dobanzi? (vezi toată discuția)
Cedare drept de folosinta domeniu.ro vvasilovschi vvasilovschi Buna. Sunt pe cale sa cedez dreptul de folosinta a unui domeniu .ro catre o institutie a statului. Este posibil ? A ceda dreptul de folosinta de la o ... (vezi toată discuția)