Buna ziua. pe data de 30.12 mi-am surprins sotul cu amanta in masina. Am reactionat destul de rau, iar in timp ce eu o trageam de par, sotul m-a lovit si sunt plina de negrituri pe tot corpul. Merg sa depun actele de divort.Am trecut pe la politie pe 30.12 si le-am povestit ce s-a inamplat.M-au sfatuit sa scot in certificate medico-legal. Ma poate ajuta acesta la divort sau avand in vedere imprejurarea in care s-au petrecut evenimentele , nu?
Întâi vorbiți cu un avocat sau doi și găsiți o soluție de negociere. Vorbiți și cu soțul întâi să vedeți care e poziția lui, apoi cu avocat și poate nu mai faceți un proces întreg.
Certificatul acela era bun dacă îl scoteati, asta nu înseamnă musai că îl foloseati.
La politie trebuia sa depuneti plangere penala, faptul ca ati trecut pe acolo si le-ati povestit nu rezolva nimic. Daca sunteti hotarata sa mergeti mai departe, scoateti CML si depuneti plangere.
Sa nu fiti mirata daca depune plangere si amanta.
Pai si ea ce poate zice? Ca am tras-o de par ca era gramada pe sotul meu?
Patesc ceva?Au sarit sa ma bata. Trebuia sa stau si sa iau bataie de la ei? Am fost decat noi 3 acolo. Fara alti martori.
DVS trebuia pe el sa-l bateti, nu pe ea.Sotul este de vina nu femeia.Ea daca a ridicat coada, el a executat -o, vinovat 100% este el, nu ea.
Dar nu ma mira.....