avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... certificat medico-legal
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

certificat medico-legal

Buna ziua. pe data de 30.12 mi-am surprins sotul cu amanta in masina. Am reactionat destul de rau, iar in timp ce eu o trageam de par, sotul m-a lovit si sunt plina de negrituri pe tot corpul. Merg sa depun actele de divort.Am trecut pe la politie pe 30.12 si le-am povestit ce s-a inamplat.M-au sfatuit sa scot in certificate medico-legal. Ma poate ajuta acesta la divort sau avand in vedere imprejurarea in care s-au petrecut evenimentele , nu?
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
raluca07, utilizator
Doamna, pana la urma care e situatia, caci vad ca s-a schimbat... prima data nu ati reactionat bine si ati luat-o de par, a doua oara au sarit ei sa va bata...
Cand va stabiliti exact situatia de fapt, contactati un avocat, ca altfel trece timpul inutil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost taiat la mana cu cutitul stanamarinel stanamarinel Acum 2 luni jumate ma indreptam spre casa, iar in apropierea blocului unde stau am nimerit intr-o altercatie dintre 2 grupuri care erau pusi serios sa se bata. ... (vezi toată discuția)
Acuzatie vatamare corporala si violare de domiciliu ContSters288999 ContSters288999 Buna ziua, Deci.... maica-mea s-a despartit de sotul ei acum putin timp, iar zilele trecute a vrut sa mearga la el acasa sa isi ia lucrurile care au ramas ... (vezi toată discuția)
Infractiunea de lovire si alte violente cristinaursu cristinaursu Buna ziua!Nu demult,am fost implicata intr-un scandal cu amanta sotului meu,in sensul ca am bruscat-o si am tras-o de par.In urma scandalului ea si-a scos ... (vezi toată discuția)