avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Obligatii restante dupa inchiderea pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Obligatii restante dupa inchiderea pfa

Bună ziua mă numesc Macovei Costel am avut un Pfa acum 12 ani în urmă și nefiind profitabil am fost nevoit să îl închid mi-am plătit impozitul pe profit iar după 11 am fost înștiințat de Anaf precum figurez cu o datorie la Cas bineînțeles cu dobânzi pe care le-au calculat an de an fără să mă înștiințeze. Ce pot face în acest caz. Daca nu plătesc ce se poate întâmpla. Cum ar fi corect să procedez în acest caz. De ce nu mau anunțat în anii trecuți menționez că acum am de plătit mai mult decât am câștigat. Mulțumesc
Ultima modificare: Joi, 3 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: costelmacovei , utilizator 21:03, 3 Ianuarie 2019
De atunci ar cam fi trebuit sa se prescrie. Este indicat sa mergeti la inspectorul de la finante sa vedeti si sa nu o lasati asa "uitata" caci nu se stie. Poate sa se lase si cu executare. In acele vremuri trebuia sa va fi declarat separat prin depunerea unei declarati pentru a plati contributia la sanatate pentru acel pfa. Si chiar daca l-ati inchis, timp de cinci ani pot sa va descopere. Dar totusi dupa 11? Sa nu fie acea obligatie de plata la cass pentru venituri obtinute mai incoace?
Mulțumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cas cosmin.1 cosmin.1 Sunt angajat ,norma intreaga din 1996,cu plata la zi din partea angajatorului a tuturor taxelor si opririlor datorate catre stat/anaf.In timpul liber am un PFA ... (vezi toată discuția)
Cum se plateste cass vs99teo vs99teo Buna ziua, Pentru perioada 2014-2017,daca am lucrat cu CM si am realizat venituri si din activitati independente (PFA) trebuie sa platesc CASS atat ca angajat ... (vezi toată discuția)
Impozitare cass Enzo2019 Enzo2019 Buna ziua, vin la dumneavostra cu o intrebare la care nu gasesc nici un raspuns sau explicatie logica.... In anul 2015-2016 am avut un PFA care a avut un ... (vezi toată discuția)