avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 731 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cum se plateste CASS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cum se plateste CASS

Buna ziua,
Pentru perioada 2014-2017,daca am lucrat cu CM si am realizat venituri si din activitati independente (PFA) trebuie sa platesc CASS atat ca angajat cat si ca PFA?Care este articolul de Lege.
Daca nu se plateste CASS din 2 surse cum pot recupera banii?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:49, 17 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se plateste pentru ambele surse de venit. Cititi in codul fiscal valabil pentru fiecare din acei ani. Ba mai era pe atunci la inceput si obligatia sa va declarati dumneavoastra venitul si sa depuneti separat o declaratie pentru plata cass, fata de cea pentru plata impozitului pe venit. De aceea v-a venit acum acasa decizie de impunere caci timp de cinci ani cei de la finante pot sa va descopere din urma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe dobanda paiudaniela paiudaniela Am depus declaratie la ANAF in luna februarie, cu actiunile rascumparate de la banca in 2017.. INTREBARI: 1. mai trebuie sa depun declaratia unica? 2.pentru ... (vezi toată discuția)
Cass pe venituri din mai multe surse respect_ respect_ Dupa cum am inteles acum se plateste CASS pe fiecare venit care depaseste plafonul de 22800 RON. Asta inseamna ca daca incasez 30.000 ron de doua ori, din ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica persoana fizica xman_ghio xman_ghio Buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva nelamuriri legate de impozitul pe venit persoane fizice si depunerea declaratiei unice. In cursul anului 2019 am ... (vezi toată discuția)