avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Recuperare bani

Buna ziua! Acum 1 an am trimis actualului sot o suma de bani in contul lui. Atunci nu eram căsătoriti. Acum vreau sa divorțez si sa recuperez banii trimiși. Ce pot face? Doresc sa menționez ca el ma ameninta ca nu voi primi nimic pentru ca nu il obliga nimeni. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Pascal19 , utilizator 12:54, 3 Ianuarie 2019
Neavand un contract, o actiune in raspundere civila contractuala va fi usor ingreunata pe plan probational.
Totusi, veti putea persuada pe imposibilitatea morala de formalizare a contractului, dictata de relatia de iubire dintre voi.Mergeti la un avocat caruia sa-i expuneti situatia de fapt exhaustiv.
Puteti simplu proba cu un extras de cont din banca dvs (semnat si stampilat de catre ei) de la acea data in care se vede clar suma , numarul de cont si numele celor doua persoane apartinatoare contului.Daca ati avut inspiratia sa treceti la continut si ,,suma imprumutata ,,este ff bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumatati cu dovezi prin mesaje alexa9610 alexa9610 In urma cu un an jumate am imprumutat unei persoane o suma de bani, aceasta spunandu-mi ca-mi voi recupera banii in decurs de maxim 2 luni. Timpul a trecut si ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati Cosmin2890 Cosmin2890 Buna seara, ce actiuni as putea intreprinde catre o persoana careia i-am imprumutat o suma de bani iar acum nu mai raspunde la telefon? Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat cu 2.600 de euro un prieten care mă evită sau mă agresează verbal când îi cer banii înapoi. poate să mă ajute cineva cu un sfat? elisa2012 elisa2012 Buna seara! Am si eu o intrebare,daca ma puteti ajuta. Pe parcursul a unui an jumatate,am imprumutat un prieten cu o suma mare de bani,este vorba despre 2600 ... (vezi toată discuția)