avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

rca

va rog sa-mispuneti .in cazul in care am o masina cu rca expirat si nu o folosesc, trebuie sa predau numerele la politie.si ce se-ntimpla daca ii fac rca acum,dupa o luna de la expirare.
Cel mai recent răspuns: floreanilie , utilizator 14:36, 3 Ianuarie 2019
Nu se intampla nimic, atat timp cat masina nu circula nu trebuie sa incheiati o polita rca.
Nu trebuie sa predati nici nr de inmatriculare nimanui, trebuie doar sa va asigurati ca nimeni nu va conduce masina pe drumurile publice fara sa aiba o polita rca valabila
multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Cum vi se pare decizia cjue de obligativitate a deținerii rca, chiar dacă vehiculul nu este folosit și este parcat pe o proprietate privată? latka latka Cum vi se pare decizia CJUE de obligativitate a detinerii RCA, chiar daca vehicolul nu este folosit si este parcat pe o proprietate privata ?Cred ca aproape ... (vezi toată discuția)
Carte verde expirata,dar asigurare pe romania NeDY NeDY Am fost oprit de politie in data de 16-05-09 conducand un autoturism cu numere de Italia,a carui carte verde era expirata,dar avea RCA valabil pana in 20-07-09 ... (vezi toată discuția)